szerda, március 22, 2023
Home Apple hírek Őszi bemutatót tart az Apple, érkeznek az új iPhone-ok

Őszi bemutatót tart az Apple, érkeznek az új iPhone-ok

Az iPhone-ok Pro verziói eddig is leginkább kamerában voltak erősek, most sincs ez másként, az iPhone 13 Pro és Pro Max bemutatója is az új kamerák mutogatásával nyit. Dizájnban sok változás nincs, a tavalyi forma maradt. Az előlapon a szenzorsziget itt is, akárcsak a többi 13 esetén, 20 százalékkal kisebb méretű lett.

2021-09-14 20 00 25-Window.png

Fotó: Apple

Színekben sincs nagy kavarás, maradt a grafit (fekete), arany, ezüst (fehér) és kék. Az idei kék kissé világosabb a tavalyinál.

A belső elrendezést újratervezték, jobb hőelvezetést és üzemidőt biztosít így a telefon. Ebben is az A15 Bionic rendszerchip dolgozik. A Pro iPhone-okban van egy extra GPU mag, így 50 százalékkal erősebb a grafikus teljesítmény a korábbi iPhone-okhoz képest.

Super Retina XDR kijelző, 1000 nites maximális fehér fényerővel és Pro Motion kijelzőtechnológiával. Ez dinamikusan változtatja a kijelző frissítését 10 Hz és 120 Hz között. Az iPadekben 2017 óta használják, Androidon két éve alap, ideje volt bedobni az iPhone-ba is. Egyelőre nem beszéltek róla, hogy a pletykált LTPO lenne, sem arról, hogy jönne a mindig éber beállítási lehetőség.

  • Széles (f/1,5; 1,9 mikron)
  • Ultraszéles (f/1.8, autofókusz, makrófotózás képessége)
  • Telefotó (77 milliméteres gyújtótávolság, háromszoros optikai nagyítás)

Minden lencse támogatja a szoftveres éjszakai módot, az új iPhone pedig a Smart HDR negyedik verzióját használja a minél jobb és valósághűbb színekért. De ha ez nem tetszik, újdonság, hogy választható lesz négy különböző stílus még a kép elsütése előtt.

Újdonság, hogy az ultraszéles kamerával ezentúl makrót is lehet lőni, akár 2 centiméteres közelségből.

Az új kamerákkal az iPhone 13 Pro telefonok támogatják a Pro Res videó rögzítését. Felbontásban a maximum a 4K, képsebességben a 240 képkocka másodpercenként (HD-ben, nem 4K-ban!).

Jobb lett az üzemidő is a tavalyihoz képest. A Pro modell másfél, a Pro Max két és fél órával tovább bírja, mint az előző változatok.

Most Popular

Az Apple sokat kritizált lépését veheti át a Samsung

Korábban sok kritika érte a cupertinói vállalatot, amiért kivette a töltőt a dobozból, ám úgy tűnik, hamarosan a Samsung is hasonló útra léphet. ...

KárpátHír • Hírek Kárpátaljáról, Ukrajnából Önnek!

A Kremlben elrendelték, hogy senki sem használhatja az Apple mobiljait az épületben. A Reuters információi szerint az oroszok a nyugati kémektől tartanak. Source

Különleges hadművelet indul az iPhone ellen

Az orosz kormányzat nem szeretne egyetlen Apple okostelefont sem látni a minisztériumi tisztségviselők kezében. A Kommerszant tegnapi beszámolója szerint orosz kormányzati körökben kötelezően el...

Recent Comments