vasárnap, december 10, 2023
HomeApple hírekSzemét trükkel igyekszik a reklámos előfizetés felé terelni a felhasználókat a Netflix

Szemét trükkel igyekszik a reklámos előfizetés felé terelni a felhasználókat a Netflix

Úgy kell levadászni az alapcsomagot a honlapról, alapesetben ugyanis a reklámokkal megpakolt előfizetést tukmálja a platform.

Nemrég mutatta be a Netflix a reklámokkal megpakolt (de még mindig fizetős) csomagját, amely a jelek szerint nem mozgatja meg különösebben a célközönséget. Ennek ellenére a vállalat mindent megtesz, hogy minél többen válasszák ezt az előfizetést. Például úgy, hogy az eddigi alapcsomagot egyszerűen elrejti a honlapján.

Rengeteg felhasználó írt a Tecnoblognak, hogy nem találják a tíz dollárba kerülő előfizetést, amely korábban a legolcsóbb volt, 720p-s felbontással és persze reklámok nélkül. A honlap ugyanis csak a reklámos alapcsomagot (7 dollár), a Standard nevűt (15 és fél dollár) és Premiumot (20 dollár) ajánlja fel. A Standard Full HD felbontást ígér két eszközre, a Premium 4K HDR-t, akár négy eszközre.

A szemfülesebbek azonban megtalálták a reklámmentes Basic csomagot is egy alaposan elrejtett linken az ajánlatok alatt. Mutatjuk:


Nem minden felhasználót fogad ez a kép, sokaknak továbbra is felajánlja az alapcsomagot a többi közt, azaz a Netflix vagy sávosan görgeti ki a nem éppen felhasználóbarát megoldást, vagy teszteli azt.

Hab a tortán, hogy az Apple TV-tulajok számára még mindig nem elérhető a reklámos csomag.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Most Popular

Recent Comments