szerda, június 19, 2024
Home Apple hírek Tippelj, mennyibe kerül az Apple hivatalos törlőkendője!

Tippelj, mennyibe kerül az Apple hivatalos törlőkendője!

Az 1000 dolláros monitorállvány után itt az újabb kihagyhatatlan ajánlat.

A közkeletű vélekedéssel ellentétben erős érvek szólhatnak amellett is, hogy az Apple termékei megérik az árukat, elég csak az ökoszisztémára, a többéves szoftveres támogatásra vagy akár az átlagosnál jobb értéktartásra gondolni.

Vannak azonban olyan tételek, melyekkel a cupertinóiak mintha kissé túllőnének a célon: ilyen például a hírhedt Pro Stand monitorállvány, amit 390 ezer forintért kell megvennünk az 1,9 millióról induló Pro Dispay XDR-hez, és ilyen most az almás cég „hivatalos” törlőkendője is.

A fehér szövetdarab a hétfőn bemutatott új Macekkel egy időben bukkant fel az Apple webshopjában, ahol idehaza 8000 forintot kell fizetnünk érte. A marketingosztály ezúttal visszafogta magát, az eredetileg 19 dolláros termék ugyanis simán csak „Törlőkendő” néven szerepel, így azt legalább megúsztuk, hogy ez is Pro legyen.

Az Apple nem igazán részletezi, hogy mitől ilyen drága a sok cégnél grátiszként osztogatott kiegészítő, a termékoldalon csak a következő leírás szerepel:

„A puha, nem karcoló anyagból készült törlőkendővel biztonságosan és hatékonyan tisztíthatsz bármilyen Apple kijelzőt, köztük a nanotexturált üvegűeket is.”

A keményvonalas rajongóknak mindenesetre jó hír, hogy nálunk lényegesen hamarabb ígéri a szállítást a cég, mindössze 5-7 napot kell várni a kendőre, míg az Egyesült Államokban nagy lehet rá a kereslet, mivel ott már 3-4 hetet ír a webshop. Aki persze nem ragaszkodik az almához a törlőkendő sarkában, az bőven válogathat az olcsóbb megoldások között is.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments