vasárnap, február 5, 2023
Home Apple hírek Tippelj, mennyibe kerül az Apple hivatalos törlőkendője!

Tippelj, mennyibe kerül az Apple hivatalos törlőkendője!

Az 1000 dolláros monitorállvány után itt az újabb kihagyhatatlan ajánlat.

A közkeletű vélekedéssel ellentétben erős érvek szólhatnak amellett is, hogy az Apple termékei megérik az árukat, elég csak az ökoszisztémára, a többéves szoftveres támogatásra vagy akár az átlagosnál jobb értéktartásra gondolni.

Vannak azonban olyan tételek, melyekkel a cupertinóiak mintha kissé túllőnének a célon: ilyen például a hírhedt Pro Stand monitorállvány, amit 390 ezer forintért kell megvennünk az 1,9 millióról induló Pro Dispay XDR-hez, és ilyen most az almás cég “hivatalos” törlőkendője is.

A fehér szövetdarab a hétfőn bemutatott új Macekkel egy időben bukkant fel az Apple webshopjában, ahol idehaza 8000 forintot kell fizetnünk érte. A marketingosztály ezúttal visszafogta magát, az eredetileg 19 dolláros termék ugyanis simán csak “Törlőkendő” néven szerepel, így azt legalább megúsztuk, hogy ez is Pro legyen.

Az Apple nem igazán részletezi, hogy mitől ilyen drága a sok cégnél grátiszként osztogatott kiegészítő, a termékoldalon csak a következő leírás szerepel:

“A puha, nem karcoló anyagból készült törlőkendővel biztonságosan és hatékonyan tisztíthatsz bármilyen Apple kijelzőt, köztük a nanotexturált üvegűeket is.”

A keményvonalas rajongóknak mindenesetre jó hír, hogy nálunk lényegesen hamarabb ígéri a szállítást a cég, mindössze 5-7 napot kell várni a kendőre, míg az Egyesült Államokban nagy lehet rá a kereslet, mivel ott már 3-4 hetet ír a webshop. Aki persze nem ragaszkodik az almához a törlőkendő sarkában, az bőven válogathat az olcsóbb megoldások között is.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Most Popular

Éhezik a HOLD!

Nem nagyon, de valamelyest. Óriási akciónk van ugyanis: ha most nyit nálunk Online Vagyonkezelés számlát, akkor az ön megtakarításának gyarapításán alig keresünk pénzt. A...

Még a zsebünkben is elfér?

Nem akar lemaradni az óriáscég. Az elmúlt évek során egyre több telefongyártó jelentkezett különleges kialakítású telefonokkal, tabletekkel. A Samsung a Galaxy Z Fold és...

Bivalyerős kamerával érkezik az új Samsung Galaxy S-sorozat

A Galaxy S23 Ultrában egy 200 megapixeles kamera van, ami akár 100x-os zoommal is értékelhető képeket készít, Európából nézve a legfontosabb változás mégsem ez:...

Mire jó egy okosotthon és hogyan alakítsuk ki a rendszert a lakásunkban?

Az okosotthon már közel sem az a futurisztikus koncepció, ami pár évtizede még csak a távoli jövő különlegességének ígérkezett, hanem bárki által elérhető, hétköznapi...

Recent Comments