vasárnap, február 5, 2023
Home Iphone Tíz év után került elő a rejtélyesen eltűnt iPhone – nem fogod...

Tíz év után került elő a rejtélyesen eltűnt iPhone – nem fogod elhinni hol találták meg

Azt szokták mondani, hogy egy iPhone mindent kibír, de ez azért már ennek a telefonnak is sok volt.

Az Apple marketingesei mindig örömtáncot járnak, ha valami olyan sztori kerül elő az iPhone telefonokról, aminek az van a középpontjában, hogy a mobil túlélt valamilyen nagyon rázós helyzetet.

Anno pár évvel ezelőtt történt olyan is, hogy a telefon megúszta azt, hogy kiesett egy repülőből. A nagyobb sztori persze az volt, hogy egy kislány a floridai Disney Worldben beleejtette az iPhone 11-esét a tóba. Két hónapig ázott, majd úgy került elő, hogy még működött.

A marylandi Becki Beckmann készüléke 2012 halloweenján tűnt el rejtélyesen. Keresték mindenhol a házban, de nem akadtak rá, így a tulajdonos vett helyette egy másikat.

A misztikumot az oldotta meg, hogy elromlott a család vécéje. Fura hangot adott ki, amikor lehúzták, így a férj úgy döntött, inkább kicseréli az egészet. Amikor szétbontotta, akkor akadt rá a felesége eltűnt iPhone-jára.

Lehet túl jól sikerült a buli Becki számára, és teljesen elfelejtkezett róla, hogy beleejtette a vécébe a telefont, sőt, még le is húzta.

Ide kattintva meg is lehet nézni, milyen állapotban került elő az iPhone. A telefon bizony elég sokáig fürdőzött a vécében, szóval már teljesen működésképtelen lett.  Persze ahhoz képest, hogy miken kellett átesnie, egyáltalán nem néz ki rosszul.

[embedded content]

Borítókép: Profimedia

Most Popular

Éhezik a HOLD!

Nem nagyon, de valamelyest. Óriási akciónk van ugyanis: ha most nyit nálunk Online Vagyonkezelés számlát, akkor az ön megtakarításának gyarapításán alig keresünk pénzt. A...

Még a zsebünkben is elfér?

Nem akar lemaradni az óriáscég. Az elmúlt évek során egyre több telefongyártó jelentkezett különleges kialakítású telefonokkal, tabletekkel. A Samsung a Galaxy Z Fold és...

Bivalyerős kamerával érkezik az új Samsung Galaxy S-sorozat

A Galaxy S23 Ultrában egy 200 megapixeles kamera van, ami akár 100x-os zoommal is értékelhető képeket készít, Európából nézve a legfontosabb változás mégsem ez:...

Mire jó egy okosotthon és hogyan alakítsuk ki a rendszert a lakásunkban?

Az okosotthon már közel sem az a futurisztikus koncepció, ami pár évtizede még csak a távoli jövő különlegességének ígérkezett, hanem bárki által elérhető, hétköznapi...

Recent Comments