vasárnap, június 16, 2024
Home Iphone Tíz év után került elő a rejtélyesen eltűnt iPhone – nem fogod...

Tíz év után került elő a rejtélyesen eltűnt iPhone – nem fogod elhinni hol találták meg

Azt szokták mondani, hogy egy iPhone mindent kibír, de ez azért már ennek a telefonnak is sok volt.

Az Apple marketingesei mindig örömtáncot járnak, ha valami olyan sztori kerül elő az iPhone telefonokról, aminek az van a középpontjában, hogy a mobil túlélt valamilyen nagyon rázós helyzetet.

Anno pár évvel ezelőtt történt olyan is, hogy a telefon megúszta azt, hogy kiesett egy repülőből. A nagyobb sztori persze az volt, hogy egy kislány a floridai Disney Worldben beleejtette az iPhone 11-esét a tóba. Két hónapig ázott, majd úgy került elő, hogy még működött.

A marylandi Becki Beckmann készüléke 2012 halloweenján tűnt el rejtélyesen. Keresték mindenhol a házban, de nem akadtak rá, így a tulajdonos vett helyette egy másikat.

A misztikumot az oldotta meg, hogy elromlott a család vécéje. Fura hangot adott ki, amikor lehúzták, így a férj úgy döntött, inkább kicseréli az egészet. Amikor szétbontotta, akkor akadt rá a felesége eltűnt iPhone-jára.

Lehet túl jól sikerült a buli Becki számára, és teljesen elfelejtkezett róla, hogy beleejtette a vécébe a telefont, sőt, még le is húzta.

Ide kattintva meg is lehet nézni, milyen állapotban került elő az iPhone. A telefon bizony elég sokáig fürdőzött a vécében, szóval már teljesen működésképtelen lett.  Persze ahhoz képest, hogy miken kellett átesnie, egyáltalán nem néz ki rosszul.

[embedded content]

Borítókép: Profimedia

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments