csütörtök, június 20, 2024
Home Iphone Megkezdték az első USB-C porttal ellátott iPhone 12 Pro Max árusítását -...

Megkezdték az első USB-C porttal ellátott iPhone 12 Pro Max árusítását – Liner.hu

A szlovákiai DEEP vállalat sikeresen átalakított egy Apple iPhone 12 Pro Max készüléket, melynek révén hibátlanul működik USB-C csatlakozóval.

A világ legelső USB-C porttal felszerelt iPhone-ja csillagászati összegekért kelt el, ezért nem véletlen, hogy mások is láttak potenciált az átalakításban. Így tettek a szlovákiai DEEP cégnél is, akik még egy videót is közzétettek arról, pontosan milyen folyamatok árán tudták elvégezni a nem mindennapi konvertálást.

A telefon felfeszítése és a Lightning csatlakozó eltávolítása után méréseket végeztek, hogy pontosan kiszámolják, mennyi hely szükséges az USB-C porthoz, ezt követően egy hajlékony kábelt terveztek, ami egy másik készülékből kiszedett, eredeti MFi chipet tartalmazott.

Ezt ráforrasztották az iPhone aljára, és egy új, 3D printerrel nyomtatott házat helyeztek a mobilra, amire az USB-C csatlakozó tökéletesen illeszkedik. Ahhoz, hogy az MFi chip is passzoljon, a hangszórómodult kicsit le kellett reszelni, ám a gondos összeszerelés után végül egy makulátlanul és biztonságosan működő iPhone-t kaptak.

A különleges 12 Pro Max mától kezdődően elérhető az eBay online piactéren, így aki szeretné, megvásárolhatja a világ második USB-C tápellátású iPhone-ját, ám igyekezni kell, hiszen március 6-án lejár az aukció.

Egyelőre nem mutatkozik túlságosan nagy érdeklődés az okostelefon iránt, jelenleg 1 350 dolláron áll a licit, ám az előző évi tapasztalatokból kiindulva még jócskán változhat a helyzet.

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments