Home Apple hírek Úgy néz ki, hogy szakított az Apple-lel a Hyundai és a Kia

Úgy néz ki, hogy szakított az Apple-lel a Hyundai és a Kia

Állítólag már nem folytatnak megbeszéléseket az Apple-lel, pedig nemrég már a gyártás 2024-es indulásáról cikkeztek sok helyen.

Bár évek óta pletykálnak már elektromos Apple autóról, az utóbbi hónapokban több okból is a figyelem középpontjába került a téma. A tech szektor és a befektetők nem csak a bitcoinért őrülnek meg mostanában, hanem az elektromos autókkal foglalkozó cégekért, ötletekért is. Amikor pedig kiderült, hogy az Apple és a Hyundai arról tárgyalnak, hogy a Kia gyártja majd az elektromos Apple autót a Hyundai megoldásai alapján, akkor elszabadultak a vélemények, minden irányból.

Forrás: 9to5mac

A Bloomberg szerint ugyanakkor a Hyundai és a Kia többé nem tárgyal az Apple-lel a projektről, a megbeszéléseknek vége szakadt.

Azt megerősítette a Hyundai, hogy valóban egyeztettek az Apple-lel, de azt is hozzátették, hogy több más gyártóval is tárgyalt a cupertinói cég.

Mindez elég nagy visszalépés azokhoz a jelentésekhez képest, amelyek szerint már 2024-ben elindította volna a Kia a gyártást Amerikában, a Hyundai E-GMP platformjával, az Apple pedig a szoftvert és a termékei integrációját építette volna be.

A Nikkei egyébként úgy tudja, hogy az Apple hat japán autógyártóval is tárgyal.

Most Popular

Így gondoskodna róla az Apple, hogy csak mi tudjuk leolvasni a telefonunk kijelzőjét

Szemüveggel párosítaná az iPhone-t a cupertinóiak frissen levédetett szabadalma. Évek óta megy a találgatás arról, hogy az Apple nem csak egy prémium VR headsettel,...

2 másodperc alatt 5 milliárd forint értékben vettek iPhone-okat

November 11. a kínai eredetű „egyedülállók napja” (Singles day). A világ számos pontján óriási vásárlási akciók kísérik. Kínában is kapva kaptak a felhasználók...

27,5 millió forintért kelt el a világ első USB-C iPhone-ja

2021.11.15. 05:38 Valaki nyolcvanhatezer-egy amerikai dollárt, magyar valutára átszámolva 27 millió 527...

Elkelt az USB-C-s iPhone! – Telefonguru hír

2021.11.15| GsmArena116 licit utána közel 30 millió forintért cserélt gazdát az első USB-C-s iPhone! Egy dán fejlesztőnek sikerült egy működő USB-C...

Recent Comments