szerda, december 6, 2023
HomeApple WatchÚj, előfizetéses rendszeren dolgozik az Apple

Új, előfizetéses rendszeren dolgozik az Apple

Hirdetés

A Bloomberg értesülései szerint az Apple már idén bevezetheti a kvázi iPhone-előfizetést, ami lényegét tekintve azt jelenti, hogy a felhasználók egy meghatározott összegű havidíjért cserébe jogosultak a legújabb Apple modellekre, amint azok elérhetővé válnak a piacon. Részletfizetéses konstrukciók jelenleg is léteznek, de itt ugye nem a készülék értékét osztják fel adott időegységre.

Papíron a legújabb 4/64 GB-os SE sem jön ki a feltételezett havidíj összértékéből, kíváncsiak lennénk a további részletekre.
Papíron a legújabb 4/64 GB-os SE sem jön ki a feltételezett havidíj összértékéből, kíváncsiak lennénk a további részletekre. [+]

Az előfizetés a felhasználók Apple ID-jához kapcsolódik, és természetesen kibővíthető az Apple Care-rel és a gyártó egyéb szolgáltatásaival. A Bloomberg elemzőjének várakozásai alapján a szolgáltatás év végén vagy 2023 elején indulhat, később pedig feltehetően kiterjesztik az Apple által gyártott többi hardverre is, mint az iPad, a MacBook és Apple Watch szériák. Az előfizetés díja 20 és 40 dollár között lehet, olyan részletekről viszont, hogy mi történik, ha valaki félúton felmondja a szolgáltatást, vagy, hogy mekkora kiegészítő kedvezményre jogosít majd az előfizetés (mert ugye havi 40 dollár egy éven keresztül még mindig elég messze van egy új iPhone árától), egyelőre nem volt szó.

Most Popular

Recent Comments