szerda, február 1, 2023
Home Iphone Viszlát, iPhone 8: korszerűbb cserekészülékeket biztosít az Apple

Viszlát, iPhone 8: korszerűbb cserekészülékeket biztosít az Apple

Kissé eljárt már az idő az eddig használt modellek felett.

Hazánkban továbbra is csak hivatalos Apple-szervizpartnerek végzik az almás készülékek garanciális javítását, a közvetlen képviselettel bíró régiókban viszont a márka saját üzletei és szervizközpontjai is a vásárlók rendelkezésére állnak.

Az Apple szabályzata kimondja, hogy a helyben nem elvégezhető javítások esetén a munka idejére cserekészüléket kell biztosítani az ügyfeleknek. Ezt a szerepet eddig a 2017-ben piacra dobott, már a megjelenésekor sem túl korszerű iPhone 8 látta el, a MacRumors szerint viszont a jövőben egy modernebb eszközt biztosítanak a cupertinóiak.

A portál egy belsős memóra hivatkozva arról ír, hogy ettől a héttől kezdődően iPhone XR-eket kapnak majd azok, akiknek hosszabb időt vesz igénybe a beadott telefonjuk javítása. A 6,1 colos XR ugyan csak egyetlen évvel fiatalabb az iPhone 8-nál, viszont már Face ID arcazonosítást használ, kamerája szoftveres portré módot kapott, üzemideje pedig jócskán felülmúlja a 2017-es alapmodellét.


Az Apple persze ezzel sem esett túlzásba, a XR ugyanis már szintén kifutott modell: az iPhone 13-széria szeptemberi bemutatójával búcsúzott, helyét a 2019-es iPhone 11 vette át, mint az almás kínálat második legolcsóbb mobilja.

Megeshet azonban, hogy az iPhone XR végül nem csak cseretelefonként élhet tovább, nemrég ugyanis napvilágot látott egy pletyka, mely szerint erre a modellre épülhet az iPhone SE harmadik generációja.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments