szerda, július 6, 2022
Home Macbook 2022 második felében jelenhet meg az új MacBook Air - Liner.hu

2022 második felében jelenhet meg az új MacBook Air – Liner.hu

Az Apple állítólag az idei év második felére tervezi az újgenerációs MacBook Air laptop piacra dobását.

A DigiTimes legfrissebb, notebookok kiszállítására vonatkozó jelentéséből kiderült, igazak lehetnek Mark Gurman és Ming-Chi Kuo Apple-elemző korábbi állításai, melyek alapján a MacBook Air készülékek megjelenése nyár végére, illetve ősz elejére prognosztizálható.

Az Apple MacBook eszközei csúcskategóriás fogyasztói készülékek, egyúttal üzleti laptopmodelleknek is tekinthetők, mivel rengeteg vállalat és irodai dolgozó is kedveli őket” – írta a lap.

Hozzátették, hogy a 2021 végén megjelent MacBook Pro eladásai 2022 első negyedévében is kitartottak, miközben a szállítási volumenek a vártnál magasabbak voltak, így az év második felében forgalomba kerülő MacBook Airek további lendületet adhatnak az eladásoknak.

Az új MacBook Air a jelenlegi, 13,3 hüvelyknél valamivel nagyobb, 13,6 hüvelykes kijelzőt kaphat, és bár több forrás is azt állította, hogy a cupertinóiak következő generációs, 8 magos CPU-val és 9 vagy 10 magos GPU-val ellátott M2 chipjeit kaphatja meg, Ming-Chi Kuo közölte, maradhatnak a jól bevált M1 lapkakészletnél.

Kuo tweetje szerint a 2022-es MacBook Air teljesen új dizájnnal és változatos színválasztékkal érkezik majd, tömeggyártásba pedig a második vagy a harmadik negyedévben kerülhet.

A legújabb 14 és 16 hüvelykes képátlójú MacBook Pro modellekkel ellentétben az elemző nem számít arra, hogy az új MacBook Air mini-LED panellel rendelkezhet, vagyis a ProMotion technológia implementálása egyelőre nem tűnik valószínűnek.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Most Popular

Realme Watch 2 Pro – műholdvevő fapaddal

Külső, kijelző, üzemidőMagyarországon nyitotta meg első európai üzletét a Realme, és mi is megjelentünk a budapesti Lurdy Ház földszintjén, hogy részt vegyünk a nyitóeseményen,...

Döntött az EU: egységesítik a töltőket, 2024-től minden készülékbe USB-C-t kell tenni, az iPhone-okba is

Az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsának tárgyalói megállapodtak, hogy 2024-től a kis- és közepes méretű hordozható elektronikus eszközök legtöbbje csak az...

A Pro modellekhez hasonló dizájnt és M2-es lapkát kapott az új MacBook Air

Az Apple a tegnapi, fejlesztőknek szóló konferenciájának nyitóeseményén lerántotta a leplet az M1 utódjának szánt M2-es rendszerchipről, amely teljesítmény szempontjából alig (a CPU 18,...

Így lehet arcátlanul lemásolni egy iPhone-t

Visszatért a Letv, az új mobilja egy iPhone-klón, USB-C porttal és jackcsatlakozóval.  A Letv visszatért a mobilpiaca, méghozzá az Y1 Pro nevű okostelefonjával. A bemutatót...

Recent Comments