vasárnap, december 10, 2023
HomeMacbook2022 második felében jelenhet meg az új MacBook Air - Liner.hu

2022 második felében jelenhet meg az új MacBook Air – Liner.hu

Az Apple állítólag az idei év második felére tervezi az újgenerációs MacBook Air laptop piacra dobását.

A DigiTimes legfrissebb, notebookok kiszállítására vonatkozó jelentéséből kiderült, igazak lehetnek Mark Gurman és Ming-Chi Kuo Apple-elemző korábbi állításai, melyek alapján a MacBook Air készülékek megjelenése nyár végére, illetve ősz elejére prognosztizálható.

Az Apple MacBook eszközei csúcskategóriás fogyasztói készülékek, egyúttal üzleti laptopmodelleknek is tekinthetők, mivel rengeteg vállalat és irodai dolgozó is kedveli őket” – írta a lap.

Hozzátették, hogy a 2021 végén megjelent MacBook Pro eladásai 2022 első negyedévében is kitartottak, miközben a szállítási volumenek a vártnál magasabbak voltak, így az év második felében forgalomba kerülő MacBook Airek további lendületet adhatnak az eladásoknak.

Az új MacBook Air a jelenlegi, 13,3 hüvelyknél valamivel nagyobb, 13,6 hüvelykes kijelzőt kaphat, és bár több forrás is azt állította, hogy a cupertinóiak következő generációs, 8 magos CPU-val és 9 vagy 10 magos GPU-val ellátott M2 chipjeit kaphatja meg, Ming-Chi Kuo közölte, maradhatnak a jól bevált M1 lapkakészletnél.

Kuo tweetje szerint a 2022-es MacBook Air teljesen új dizájnnal és változatos színválasztékkal érkezik majd, tömeggyártásba pedig a második vagy a harmadik negyedévben kerülhet.

A legújabb 14 és 16 hüvelykes képátlójú MacBook Pro modellekkel ellentétben az elemző nem számít arra, hogy az új MacBook Air mini-LED panellel rendelkezhet, vagyis a ProMotion technológia implementálása egyelőre nem tűnik valószínűnek.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Most Popular

Recent Comments