vasárnap, február 5, 2023
Home Macbook 2022 második felében jelenhet meg az új MacBook Air - Liner.hu

2022 második felében jelenhet meg az új MacBook Air – Liner.hu

Az Apple állítólag az idei év második felére tervezi az újgenerációs MacBook Air laptop piacra dobását.

A DigiTimes legfrissebb, notebookok kiszállítására vonatkozó jelentéséből kiderült, igazak lehetnek Mark Gurman és Ming-Chi Kuo Apple-elemző korábbi állításai, melyek alapján a MacBook Air készülékek megjelenése nyár végére, illetve ősz elejére prognosztizálható.

Az Apple MacBook eszközei csúcskategóriás fogyasztói készülékek, egyúttal üzleti laptopmodelleknek is tekinthetők, mivel rengeteg vállalat és irodai dolgozó is kedveli őket” – írta a lap.

Hozzátették, hogy a 2021 végén megjelent MacBook Pro eladásai 2022 első negyedévében is kitartottak, miközben a szállítási volumenek a vártnál magasabbak voltak, így az év második felében forgalomba kerülő MacBook Airek további lendületet adhatnak az eladásoknak.

Az új MacBook Air a jelenlegi, 13,3 hüvelyknél valamivel nagyobb, 13,6 hüvelykes kijelzőt kaphat, és bár több forrás is azt állította, hogy a cupertinóiak következő generációs, 8 magos CPU-val és 9 vagy 10 magos GPU-val ellátott M2 chipjeit kaphatja meg, Ming-Chi Kuo közölte, maradhatnak a jól bevált M1 lapkakészletnél.

Kuo tweetje szerint a 2022-es MacBook Air teljesen új dizájnnal és változatos színválasztékkal érkezik majd, tömeggyártásba pedig a második vagy a harmadik negyedévben kerülhet.

A legújabb 14 és 16 hüvelykes képátlójú MacBook Pro modellekkel ellentétben az elemző nem számít arra, hogy az új MacBook Air mini-LED panellel rendelkezhet, vagyis a ProMotion technológia implementálása egyelőre nem tűnik valószínűnek.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Most Popular

Kétségbeesetten keresi a gazdáját 150 milliárd dollár

A bulinak vége, a kijózanodás is megvolt, a másnaposságon is túl vagyunk. Na és most hogyan tovább? – ezzel a mérsékelten költői képpel festették...

Éhezik a HOLD!

Nem nagyon, de valamelyest. Óriási akciónk van ugyanis: ha most nyit nálunk Online Vagyonkezelés számlát, akkor az ön megtakarításának gyarapításán alig keresünk pénzt. A...

Még a zsebünkben is elfér?

Nem akar lemaradni az óriáscég. Az elmúlt évek során egyre több telefongyártó jelentkezett különleges kialakítású telefonokkal, tabletekkel. A Samsung a Galaxy Z Fold és...

Bivalyerős kamerával érkezik az új Samsung Galaxy S-sorozat

A Galaxy S23 Ultrában egy 200 megapixeles kamera van, ami akár 100x-os zoommal is értékelhető képeket készít, Európából nézve a legfontosabb változás mégsem ez:...

Recent Comments