szerda, május 25, 2022
Home Apple hírek Nagy dobásra készül az Apple

Nagy dobásra készül az Apple

Nagy dobásra készül az Apple, március 8-ra tervezi az olcsó 5G-vel ellátott iPhone és egy frissített iPad bemutatását – írta meg a Reuters.

Két év elteltével ez lesz az első frissítés az iPhone SE modellhez, ami 5G hálózati képességekkel, valamint továbbfejlesztett kamerával és gyorsabb processzorral is rendelkezik majd.

Fotó: Silas Stein / DPA / AFP

Az almás márka októberben két új MacBook Pro modellt is bejelentett, amelyek erősebb csipekkel rendelkeznek. Ugyanakkor a cég által tavaly áprilisban piacra dobott nyomkövetőt zaklatók és tolvajok is előszeretettel használják, így a társaság magyarázkodni kényszerült.

Mivel a várható megjelenés még több mint egy hónap múlva lesz, a csiphiány miatti gyártási késések vagy egyéb tényezők miatt akár változhatnak is a Steve Jobs által alapított vállalat bemutatóval kapcsolatos tervei.

A cupertinói, kaliforniai székhelyű Apple hónapok óta ádáz küzdelmet folytat a számítógépes csipek globális hiányát, a profitbecslésekben és előrejelzéseiben mégis az alapanyaghiány mérséklésével számolnak.

Most Popular

9 iPhone-os gesztus, amit talán nem is ismersz

Használd még hatékonyabban az iPhone-od ezekkel a mozdulatokkal, amik több bonyolult műveletet is leegyszerűsíthetnek! Az utóbbi években megszokhattuk, hogy az utolsó fizikai gombok is...

Az esetek harmadában működhet az AirTag riasztása

Tipikusan kikosarazott férfiak használják az exeik követésére az Apple kütyüjét. A másokat valamilyen oknál fogva titokban követni próbálók már hosszú ideje hozzáférhetnek a célra megfelelő...

Ha a techóriások országok lennének, az Apple és a Microsoft a 10 leggazdagabb között volna

A brit Real Business Rescue pénzügyi szakértőcég a világ leggazdagabb vállalatainak piaci értékét az országok GDP-jéhez hasonlította, hogy megmutassa, milyen nagyok lettek ezek a...

Egy kudarc az Apple AirPods 3?

Az Apple a jelentések szerint több mint 30 százalékkal csökkentette az AirPods 3-rendeléseket.  Az Apple...

Recent Comments