szerda, február 1, 2023
Home Apple hírek Beperelik az Apple-t az iPad mini 6 vacak görgetése miatt

Beperelik az Apple-t az iPad mini 6 vacak görgetése miatt

Csoportos kereset indult az Apple ellen az iPad mini 6 tablet úgynevezett jelly scrolling “hibája” miatt.

A Samsung próbálkozása ellenére továbbra is az Apple uralja a táblagépek piacát, ez viszont egyben azt is jelenti, hogy az olyan termékekkel sem bukik el, amelyek nem sikerültek tökéletesre. Az iPad mini 6-nál például nagy botrány volt abból, hogy darabos, „zselés” volt a görgetés a képernyőn.

Apple iPad mini 6Forrás: Apple

A jelenség kapcsán most csoportos keresetet indítottak az USA-ban a cég ellen. A vád szerint ez hiba, amit az Apple nem hajlandó elismerni, és tovább forgalmazza az eszközt, miközben tudatában van a dolognak.

Az Apple a jelenséget hivatalosan elismerte, de azt állította, hogy ez normális jelenség az LCD-kijelzőknél. Mivel semmit nem tett az Apple a kellemetlenség orvosolása érdekében, most csoportos keresettel támadják az amerikai fogyasztók.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments