szerda, március 22, 2023
Home Apple Watch Drámai változáson megy át az Apple Watch Series 7

Drámai változáson megy át az Apple Watch Series 7

2021.09.10| 9to5Mac

Kuo: az Apple Watch Series 7 „drámai változáson megy keresztül”, de ebben a hónapban jelenik meg a kezdeti gyártási problémák ellenére.

Ma reggel Ming-Chi Kuo közzétett egy elemzői hírt arról, hogy az Apple gyártási problémákkal szembesült az új Apple Watch gyártásának kezdetekor. Az új óra családot kedden, a szeptember 14-i Apple rendezvényen mutatják be.

Kuo szerint az Apple és beszállítói legyőzték ezeket a problémákat és hamarosan megkezdődik a tömeggyártás. Az elemző arra számít, hogy az új Watch felállás szeptember végén jelenik meg.

Kuo szerint nem meglepő, hogy a Series 7 legnagyobb újítása a „drámai formatervezési változás” lesz, mivel az Apple iPhone 12-höz passzoló megjelenést készít az órához, lapos oldalakkal és szögletes szélekkel.

Drámai változáson megy át az Apple Watch Series 7

A kijelzők mérete megnő, a képernyő keret csökken a jelenlegi modellekhez képest. A Bloomberg korábban arról számolt be, hogy a 45 mm-es Apple Watch Series 7 16%-kal több képponttal rendelkezik, mint a jelenlegi 44 mm-es modell.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Kuo megjegyezte, hogy a korai gyártási problémákat elsősorban az új kijelző szerelése okozta. Bármennyire is változik a dizájn külsőleg, az Apple sok új gyártási folyamatot is alkalmaz a belső alkatrészekhez. Kuo szerint a Watch Series 7 első darabjait villogó megjelenítő és érintőképernyő érzékenységi problémák sújtották.

Az elemző azonban úgy véli, hogy az Apple és beszállítói a közelmúltban megoldották a panelmodul problémáit és most készen állnak a küszöbön álló tömeggyártásra, a szállítmányok a hónap végén érkeznek.

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Most Popular

Az Apple sokat kritizált lépését veheti át a Samsung

Korábban sok kritika érte a cupertinói vállalatot, amiért kivette a töltőt a dobozból, ám úgy tűnik, hamarosan a Samsung is hasonló útra léphet. ...

KárpátHír • Hírek Kárpátaljáról, Ukrajnából Önnek!

A Kremlben elrendelték, hogy senki sem használhatja az Apple mobiljait az épületben. A Reuters információi szerint az oroszok a nyugati kémektől tartanak. Source

Különleges hadművelet indul az iPhone ellen

Az orosz kormányzat nem szeretne egyetlen Apple okostelefont sem látni a minisztériumi tisztségviselők kezében. A Kommerszant tegnapi beszámolója szerint orosz kormányzati körökben kötelezően el...

Recent Comments