szerda, február 1, 2023
Home Macbook Három új Mac géppel készül az Apple

Három új Mac géppel készül az Apple

Március 8-án jöhetnek az Apple következő újdonságai, ezek között lehet három új Mac is.

Az Apple az EEC adatbázisába három új Mac gépet is felvitt. Ezekről egyelőre annyit tudni, hogy az egyik hordozható, a másik kettő nem. A tippek szerint így a következő újdonságok között lesz az áttervezett MacBook Air, egy M1 Pro/Max chipes Mac mini, továbbá az új Mac Pro.

Apple MacBook Pro (2021)Forrás: Apple

Emellett szintén a március 8-i rendezvényen debütálhat az iPhone SE+ 5G „olcsó” mobil, továbbá az új iPad Air táblagép. Ami pedig a MacBook Airt illeti: 13 hüvelykes kijelzővel, M2 processzorral és a MacBook Pro 14, 16 modelleknél látott dizájnnal érkezhet.

A Mac minibe M1 Pro vagy M1 Max chip kerülhet, a Mac Pro azonban valószínűbb, hogy csak a WWDC konferencián debütál majd, egy jóval erősebb processzorral.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments