csütörtök, május 30, 2024
Home Macbook Kína betámadta Amerikát: a Lenovo csúcskategóriás termékcsaládja a MacBook történelmileg uralt piacára…

Kína betámadta Amerikát: a Lenovo csúcskategóriás termékcsaládja a MacBook történelmileg uralt piacára…

A Lenovo az új Yoga (Amerikában Slim) termékvonalát a következővel jelentette be: „A Windows-laptopok, amelyek az M2 MacBook alternatívájává válhatnak!” Szerintük ők viszik piacra a „legprémiumabb” fogyasztói laptopokat, amelyeket 2023-ban bárki értékesít. Ez a tétel egy felfrissített 14,5 hüvelykes Yoga Pro 7-et és 14 hüvelykes Yoga 7i-t tartalmaz – amelyek a legtöbb embernek tökéletesen megfelel – és egy drágább Yoga Pro 9i-t 14,5 hüvelykes és 16 hüvelykes választással.

A Yoga készülékek általában a legjobban megépített fogyasztói eszközök közé tartoznak, de kissé izgalommentesek is – írja a The Verge. Idén úgy tűnik, hogy a Lenovo a mobil kreatív szakemberek (akik egyébként talán egy M2 MacBookot választanának) célcsoportjának szánja őket, különböző, divatos nevekkel ellátott funkciógyűjteményekkel próbálva még vonzóbbá tenni a portékát.

Ha 2023-ban laptopot venne, csak ezek között válogasson!

Ha 2023-ban laptopot venne, csak ezek között válogasson!

Az új Yoga Pro modellek például a Lenovo által „X Power”-nek nevezett csomag frissített változatával érkeznek. Ez a szoftver a Lenovo szerint jelentősen növeli a videoszerkesztés sebességét, „drasztikusan felgyorsult szoftveres előnézet, renderelés és export” értendő ezalatt, és egész konkrétan 62,5 százalékkal megnövelt hőkapacitás a korábbi generációkhoz képest.

Az új Yoga Pro-khoz új „Premium Suite” is jár, amely – a The Verge szükségesnek érezte ezt külön idézni – „a felhasználói élmény fokozására tervezett új és frissített hardverfunkciók összessége”. Ez magában foglalja különféle dolgok sorát, beleértve az új billentyűzetet, a nagyobb trackpadet, az infravörös kamerát, a privát redőnyt, a repülési idő érzékelőt és a négy mikrofonos elrendezést.

Máshol a Yoga Pro 9i (a Lenovo által „tökéletes alkotónak” nevezett célcsoportot megcélozva) 13-ik generációs Intel Core processzorokkal és akár egy Nvidia RTX 4070 GPU-val érkezik, a 3,2K-s, 165 Hz-es kijelző mellett. A megfizethetőbb AMD Ryzen-alapú Yoga 7i (a „multitasking tartalomkészítők” célcsoportját megcélozva) akár egy RTX 3050-et is párosít egy 3K 120Hz-es képernyővel. A Yoga 7i (a „mozgásban lévő alkotóknak” szánt) Yoga 7i marad az Intel integrált grafikájánál.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 15,43 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

Rajongsz a sportokért? Mi is!

Exkluzív hírekkel, naprakész eredményekkel és izgalmas szurkolói tartalmakkal várunk, hogy mindig képben legyél kedvenceidről! www.sportal.hu – Együtt a lelátón!

Source

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments