szerda, február 1, 2023
Home Apple Watch Mégis hozhat egy nagy újdonságot az Apple Watch Series 8 okosóra

Mégis hozhat egy nagy újdonságot az Apple Watch Series 8 okosóra

Csak az algoritmust kell kipofozni, és mégis képes lehet a testhőmérséklet mérésére az Apple Watch Series 8 okosóra. 

Az Apple Watch Series 8 okosóra a várakozások szerint a harmadik negyedévben fut majd be, és sokat pletykáltak arról, hogy képes lesz a testhőmérséklet mérésére. A legutóbbi pletykák szerint azonban a funkciót nem tudja időben összerakni az Apple, ezért egy évvel késik, legalább. A neves Ming-Chi Kuo azonban arról hallott, hogy mégis elkészülhet az újítás.

Kuo szerint a Series 7-es modell azért nem kapta meg a funkciót, mert nem tudták befejezni az algoritmust. Ez most sikerülhet, vagyis a Series 8-as verzió mégis képes lehet majd a testhőmérséklet mérésére. Az algoritmus kérdése azért fontos, mert az eszköz a bőrön keresztül mér, a környezet függvényében pedig gyorsan változhatnak az értékek.

Amennyiben az algoritmus megüti az Apple mércéjét a sorozatgyártás kezdetéig, akkor megkapja a funkciót az Apple Watch Series 8. Ha nem, akkor újabb egy évet kell várni. Állítólag a Galaxy Watch 5-nél ugyanezzel küzd a Samsung is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: Tom’s Guide, Apple

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments