szerda, február 1, 2023
Home Apple Watch Erősebb, de drágább is lesz az Apple Watch SE 2022 okosóra

Erősebb, de drágább is lesz az Apple Watch SE 2022 okosóra

Erősebb chipet és mindig bekapcsolt kijelzőt kaphat az Apple Watch SE 2022, cserébe többe kerül majd, mint elődje.

A jelenlegi várakozások szerint nagyjából szeptember környékén debütál majd az Apple Watch SE 2022 okosóra, az Apple olcsóbb viselhető eszközének új kiadása. A LeaksApplePro néven dolgozó szivárogtató elég sok mindent megtudott erről az új modellről, és annyi már biztosnak tűnik, hogy a 2020-as modellhez képest a dizájn nem változik, ahogy a 40 és 44 mm-es méretek sem.

Apple Watch Series 7Forrás: apple

A hardver azonban nem lesz ugyanaz, és ennek köszönhetően már a mindig bekapcsolt kijelző funkció is elérhető lesz az új modellen. Továbbfejlesztett audióról, EKG-ról és gyorstöltésről is említést tesznek a jól értesült források.

A jelentések alapján S7 chipet kap majd az új modell, ami igazából egy Apple Watch Series 7-be épített, frissített S6. A 2020-as SE modellben lévő S5-höz képest mindenesetre érezhető lenne a fejlődés. A frissítésekért cserébe nőhet viszont a Watch SE 2022 ára, 299 dollárra.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments