Home Apple Watch Megjelent az Apple Watch Series 7 - Telefonguru hír

Megjelent az Apple Watch Series 7 – Telefonguru hír

Az Apple Watch Series 7 hivatalosan is megérkezett: az Apple okosórája egyre jobb lesz.

Az Apple ma bejelentette a várva várt Apple Watch Series 7-et, amely az iPhone és az iPad új tervezési nyelvéhez illeszkedő, teljesen új dizájnnal rendelkezik. Az új okosabbá vált, és számos új funkciót és funkciót kapott.

A mérettől a stílusig sok minden szebb és jobb lett az Apple legújabb okosórájában. A 7-es sorozat nagyobb képernyőt, valamint új óraszámlapokat és szíjakat kapott. Az újdonság ősszel kerül a piacra.

Végre elérkezett a hivatalos bemutató és kiderült a korábban pletykált nagyobb kijelző és több újdonság esetében, hogy valósak voltak a híresztelések. Az Apple virtuális „California Streaming” eseménye magában foglalta a vadonatúj Apple Watch Series 7-et. Jelentős egészségügyi érzékelők frissítések nélkül az Apple Watch Series 6 tulajdonosai kísértésbe eshetnek, hogy kivárják a 8-as sorozatot.

Megjelent az Apple Watch Series 7

Az Apple Watch Series 7 szorosan követi a Watch Series 6 tervezési irányelveit, és csak kisebb, de fontos fejlesztéseket vezet be. A tok sarkai lekerekítettebbek, mint az Apple Watch Series 6-é, és az előlap üvege egybeolvadt hatást kelt a házzal.

Az Apple Watch Series 7 az eddigi legtartósabb, új szuper karcálló kijelzővel, valamint az első hordható Apple készülékkel, amely rendkívül porálló IP6X tanúsítvánnyal rendelkezik.

Nagyobb és jobb

Az Apple Watch vonal ráncfelvarrást kapott. A főbb frissítések 20%-kal nagyobb képernyőt biztosítanak, mint a Series 6, valamint vékonyabb keretet, hogy maximalizálják a képernyő területét.

A kezelőfelületen nagyobb gombok találhatók, amelyeket könnyebb megérinteni, és a képernyőn akár 50%-kal több szöveg és tartalom fér el, mint az Apple Watch 6-ban, megkímélve az ész nélküli, végtelen görgetéstől. Van új, teljes képernyős billentyűzet is, amely megkönnyíti a szövegbevitelt az okosórán. A gépi tanulás segítségével megjósolja, hogy mit próbál beírni, és tovább javítja a szövegbevitelt. Emellett nem elhanyagolható, hogy 70%-kal fényesebb is az új megjelenítő.

Megjelent az Apple Watch Series 7

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az újratervezett óra tok vékonyabb előlappal is rendelkezik. Ezenkívül a 7-es sorozat tartósabb lesz, mint valaha a repedésálló kijelző képernyőjének fejlesztésével.

Az Apple Watch Series 7 a múltban látott színek mellett zöldet is ad a kínálathoz. A legnépszerűbb szíjaknál az Apple még több színt vezet be, és bejelentette azt is, hogy minden szíj továbbra is kompatibilis lesz az új tokkialakítással.

Több óra számlap

Ahhoz, hogy ezt a megnövelt képernyőterületet kihasználhassuk, az Apple azt is közölte, hogy a Series 7 felhasználók új watch face-eket várhatnak. Ezek magukban foglalják az új, adatokkal teli moduláris óralapot és egy művészi Dynamic Contour számlapot, amely az órát a kijelző széleire tolja.

Megjelent az Apple Watch Series 7

Továbbfejlesztett töltés

Az Apple Watch Series 7 továbbra is teljes napos akkumulátor-élettartamot ígér, de a töltési helyzet jelentősen javult. Az Apple szerint az új Watch Series 7 akár 33% -kal gyorsabban töltődik elődjénél, köszönhetően az új töltési architektúrának, valamint a gyorstöltő C típusú USB-kábelnek. Az Apple szerint a Watch Series 7 mindössze 45 perc alatt töltődik fel 0% -ról 80% -ra, a töltővel 8 perces találkozó pedig állítólag akár 8 órás alváskövetést tesz lehetővé.

Apple Watch Series 7 megjelenés

Bár izgatottan várjuk az Apple legújabb okosórájának hivatalos bemutatkozását, még várnunk kell egy kicsit, hogy kézbe vehessük őket. Az Apple nem adott pontos dátumot, csak azt, hogy a Series 7 idén ősszel indul. 379 dollártól lesz megvásárolható.

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Most Popular

Hazudott az Apple – állítja a fortnite-os Epic Games első embere

Bár az Epic Games és az Apple közötti per bírói döntése azt sugallhatta, hogy visszatérhet a népszerű Fortnite játék az App Store-ba (bíztak...

Azon dolgozik az Apple, hogy az iPhone-unk felismerje, ha depressziósak vagyunk

Az Apple szerint az iPhone képes lehet felismerni a szorongást, a depressziót és a kognitív hanyatlást. Az iPhone figyelné...

Keresztbe tett az Apple a Facebooknak

Az Apple előírta, hogy az adatgyűjtést és a követést a felhasználóval közölni kell és egy felugró ablakban jóvá is kell velük hagyatni.Ha ez nem...

Kamu iPhone-bemutatóval loptak el 20 millió forintnyi bitcoint

A tolvajok az iPhone 13-ra húztak fel egy kampányt, azt is ígérve, hogy az adakozók még több pénzt kapnak vissza – nem így...

Recent Comments