péntek, június 21, 2024
Home Macbook Mi várható a következő generációs 14 hüvelykes és 16 hüvelykes MacBook Pro-tól

Mi várható a következő generációs 14 hüvelykes és 16 hüvelykes MacBook Pro-tól

Egy pletyka után, hogy Az Apple holnapra tervezett termékbejelentéstés a felfedezés A MacBook Pro nem szerepel a kanadai szabályozási adatbázisbanÚgy tűnik, végre küszöbön állnak az új 14 hüvelykes és 16 hüvelykes MacBook Pro modellek.

A lehetséges bevezetés előtt összefoglaljuk mindazt, amit eddig hallottunk a következő generációs 14 hüvelykes és 16 hüvelykes MacBook Pro-ról.

M2 Pro és M2 Max chipek

M2 Pro és Max funkció

M2 Pro és Max funkció M2 Pro és Max funkció
Várhatóan jelentős újdonság lesz a következő MacBook Pro modellekben M2 Pro és M2 Max chipek a gyorsabb teljesítmény érdekében. bloombergA cég Mark Gurman szerint ezek a chipek csak „marginális” teljesítményjavulást kínálnak az M1 Pro és M1 Max chipekhez képest a jelenlegi modellekben, mivel Kiszivárgott szabványok tavaly javasolta.

Wi-Fi 6E

A kanadai hatósági bejelentésben említett rádiófrekvenciás sávok azt jelzik, hogy az új MacBook Pro Támogatni fogja a Wi-Fi 6E-t, amely kiterjeszti a Wi-Fi-t a 6 GHz-es sávra a nagyobb sávszélesség, gyorsabb sebesség és alacsonyabb késleltetés érdekében. A jelenlegi 14 hüvelykes és 16 hüvelykes MacBook Pro támogatja a Wi-Fi 6 szabványt, amely a 2,4 GHz-es és 5 GHz-es sávra korlátozódik.

Gyorsabb RAM

A pletykák szerint az új MacBook Pro modelleket “Nagyon nagy sávszélesség, nagy sebességű RAMPusztán spekulációs alapon elképzelhető, hogy az új modelleket a Samsung legújabb LPDDR5X RAM-jával szerelik fel, amely akár 33%-kal növeli a memória sávszélességét, miközben akár 20%-kal kevesebb energiát fogyaszt.

A kialakításban nincs változás

Az Apple elemzője, Ming-Chi Kuo és Gurman azt javasolta, hogy az új MacBook Pro modelleken nem lesz külső megjelenési változás, és Néhány más fontos funkció.

Ez a szempont nem lenne túl meglepő, mivel az Apple 2021 októberére teljesen újratervezte a csúcskategóriás MacBook Pro-t, több porttal, például HDMI-vel és MagSafe-el, a képernyő tetején lévő bevágással, teljesen fekete billentyűzettel és még sok mással. A MacBookok gyakran több generációt ugrálnak a nagy hardvermódosítások között, így 2023-ban a magasabb specifikációk ésszerű elvárás.

Source

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments