szerda, március 22, 2023
Home Macbook Mi várható a következő generációs 14 hüvelykes és 16 hüvelykes MacBook Pro-tól

Mi várható a következő generációs 14 hüvelykes és 16 hüvelykes MacBook Pro-tól

Egy pletyka után, hogy Az Apple holnapra tervezett termékbejelentéstés a felfedezés A MacBook Pro nem szerepel a kanadai szabályozási adatbázisbanÚgy tűnik, végre küszöbön állnak az új 14 hüvelykes és 16 hüvelykes MacBook Pro modellek.

A lehetséges bevezetés előtt összefoglaljuk mindazt, amit eddig hallottunk a következő generációs 14 hüvelykes és 16 hüvelykes MacBook Pro-ról.

M2 Pro és M2 Max chipek

M2 Pro és Max funkció

M2 Pro és Max funkció M2 Pro és Max funkció
Várhatóan jelentős újdonság lesz a következő MacBook Pro modellekben M2 Pro és M2 Max chipek a gyorsabb teljesítmény érdekében. bloombergA cég Mark Gurman szerint ezek a chipek csak „marginális” teljesítményjavulást kínálnak az M1 Pro és M1 Max chipekhez képest a jelenlegi modellekben, mivel Kiszivárgott szabványok tavaly javasolta.

Wi-Fi 6E

A kanadai hatósági bejelentésben említett rádiófrekvenciás sávok azt jelzik, hogy az új MacBook Pro Támogatni fogja a Wi-Fi 6E-t, amely kiterjeszti a Wi-Fi-t a 6 GHz-es sávra a nagyobb sávszélesség, gyorsabb sebesség és alacsonyabb késleltetés érdekében. A jelenlegi 14 hüvelykes és 16 hüvelykes MacBook Pro támogatja a Wi-Fi 6 szabványt, amely a 2,4 GHz-es és 5 GHz-es sávra korlátozódik.

Gyorsabb RAM

A pletykák szerint az új MacBook Pro modelleket “Nagyon nagy sávszélesség, nagy sebességű RAMPusztán spekulációs alapon elképzelhető, hogy az új modelleket a Samsung legújabb LPDDR5X RAM-jával szerelik fel, amely akár 33%-kal növeli a memória sávszélességét, miközben akár 20%-kal kevesebb energiát fogyaszt.

A kialakításban nincs változás

Az Apple elemzője, Ming-Chi Kuo és Gurman azt javasolta, hogy az új MacBook Pro modelleken nem lesz külső megjelenési változás, és Néhány más fontos funkció.

Ez a szempont nem lenne túl meglepő, mivel az Apple 2021 októberére teljesen újratervezte a csúcskategóriás MacBook Pro-t, több porttal, például HDMI-vel és MagSafe-el, a képernyő tetején lévő bevágással, teljesen fekete billentyűzettel és még sok mással. A MacBookok gyakran több generációt ugrálnak a nagy hardvermódosítások között, így 2023-ban a magasabb specifikációk ésszerű elvárás.

Source

Most Popular

Az Apple sokat kritizált lépését veheti át a Samsung

Korábban sok kritika érte a cupertinói vállalatot, amiért kivette a töltőt a dobozból, ám úgy tűnik, hamarosan a Samsung is hasonló útra léphet. ...

KárpátHír • Hírek Kárpátaljáról, Ukrajnából Önnek!

A Kremlben elrendelték, hogy senki sem használhatja az Apple mobiljait az épületben. A Reuters információi szerint az oroszok a nyugati kémektől tartanak. Source

Különleges hadművelet indul az iPhone ellen

Az orosz kormányzat nem szeretne egyetlen Apple okostelefont sem látni a minisztériumi tisztségviselők kezében. A Kommerszant tegnapi beszámolója szerint orosz kormányzati körökben kötelezően el...

Recent Comments