csütörtök, május 30, 2024
Home Apple hírek Most már nem csak kelendő, de díjnyertes is az iPhone 14 Pro

Most már nem csak kelendő, de díjnyertes is az iPhone 14 Pro

A felhasználók elismerésén túl már egy szakmai díjat is bezsebelt az Apple jelenlegi csúcskészüléke.

2022-ben az iPhone 14-re kerestek rá legtöbben a Google-ben, most pedig nagyobb testvére, az iPhone 14 Pro diadalmaskodott, amikor elnyerte a legjobb mobiltelefon díját a Global Mobile Awards díjátadón, melyen több kategóriában is győztest hirdettek a 2023-as barcelonai Mobil Világkongresszuson.

Soron kívül Változékony időnk lesz szombaton: napsütésre és záporokra is van kilátás

A legjobb mobiltelefon kategóriában az iPhone 14 Pro versenytársai között volt a Google Pixel 7 Pro, a Nothing Phone, a Samsung Galaxy Z Flip 4 és a Samsung Galaxy S22 Ultra is.

A legjobb okostelefon-díj odaítélésekor a kiemelkedő teljesítményt, az innovációt és a vezető szerepet veszik figyelembe, a folyamat során pedig független elemzők, újságírók és befolyásos szakemberek alkotnak véleményt a 2022. január és 2022. december közötti időszakban piacon lévő okostelefonokról.

A fenti kritériumok alapján az iPhone 14 Pro bizonyult a legjobbnak, ezzel pedig némi nyomást is helyezett a gyártóra, amely vélhetően nem lenne boldogtalan, ha jövő ilyenkor az iPhone 15 Pro is megszerezné az előd által már elhódított elismerést.

Mindez azonban nagyban függ majd attól, hogy milyen újításokat eszközölnek az iPhone 15-ben, amelynek különböző változatai a hírek szerint minden eddiginél nagyobb mértékben eltérnek majd egymástól.

Ennek oka, hogy az Apple szeretné még jobban elkülöníteni egymástól a saját szintjén belépőkategóriásnak számító és a csúcsteljesítményű modelleket, hogy így ösztönözze a vásárlókat a nagyobb haszonnal értékesített, drágább készülékek megvásárlására.

A szeptemberben bemutatásra kerülő újdonságról már az első képek is megjelentek, melyek itt vehetők szemügyre.

Source

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments