szerda, február 1, 2023
Home Apple Watch Nagyon hasznos újdonságot kaphatnak az Apple Watch okosórák

Nagyon hasznos újdonságot kaphatnak az Apple Watch okosórák

Olyan frissítés érkezhet az Apple Watch okosórákra, amely egy új energiatakarékos móddal megnyújtja az üzemidőt.

Június 6-án kezdődik az Apple idei WWDC rendezvénye, de már elég sok dolog kiszivárgott arról, hogy mire készül az Apple. Alapvetően az iOS 16, macOS 13 és watchOS 9 újdonságairól is folyamatosan szivárogtatnak, többek között a Bloomberg és Mark Gurman.

Apple Watch Series 7Forrás: apple

Míg AOD funkciót kizárólag az iPhone 14 Pro és Pro Max kapnak állítólag, addig az Apple Watch okosórákra egy frissítéssel érkezik idén ősszel egy új energiatakarékos mód. Ez elvileg hasonlóan működik majd, mint az iPhone-okon.

Nem összekeverendő az új mód a meglévővel, utóbbi ugyanis csak az időt tudja megjeleníteni. A watchOS 9 rendszer ezen felül a kezelőfelületen és a navigáción is változtathat, továbbá új számlapok is érkeznek.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments